torstai 12. elokuuta 2010

Könnin kaljan juonti päiväkirja


No niin. Eli eilen oli 11.8.10 ja könnin intti loppu. Sen kunniaks sitten ajattelin juoda perinteiset kallio humalat. En tiedä mitä vitun perinteistä siinä on ku en asu siellä päinkään mut joinpahan kumminki.

Juominen alko noin kello 17 aikoihin helevetin kokosella tölkillä sandelsii. Sandelsia seuras 4 tölkkii Australialaista fostersii. Roskapankin terassilla join kaksi isoo tuoppii. Epäilen et se oli varmaan olvia.

Hetkinen siis ennen sitä sandelsin juomista join yhen bullmersin jossakin Haagan paikallisessa merimies kapakassa. Oisko sen nimi ollu ankkuri ja köysi mut paintin verran sitä bulmersii 6€ hintaa tuli juotua.

Roskapankista mentiin ykstyisasuntoon juomaan minttuviinakaakaopaukkuja join niitä ehkö kolmen lasin verran ja sit noin 4-5 tölkkiä koffia.

Ilta jatku kallion pahamaineisessa kaupunginosassa jossain karaoke tyyppisessä baari ratkasussa. siellän muistan juoneeni ainaki kaksi tuoppia ja sit alkaa olla jo vähä hämärää. Olen varmasti juonot useammankin mutta hankala pysyy laskuissa ku ei voi kahtoo kuiteista ku ei ollu yhtään omaa rahaa. Sit voitin vielä äsken pelikoneesta 30€ ni taas juominen siis vaan kannatti.

Huomenna on perinteeeksi muodostunut perjantai joka tullaan viettämään tiikerihaissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti